Αλλαγές Αντιδημάρχων με...Σημασία

   Με αφορμή τις αλλαγές στους αντιδημάρχους στο Δημο Βαρης Βούλας Βουλιαγμενης  , ας θυμηθούμε ενα , τότε πρόωρο αλλα προφητικό , σημερα επίκαιρο κείμενο, <<ιδιαίτερου>> ύφους που δημοσιεύτηκε στο Notiareport.gr με τίτλο Εδώ σε θελω κοουτς ... Γρηγόρη .

   Ίσως σημερα μπορει να ειδωθει με μια διαφορετική ματιά. Γεγονός πάντως ειναι ότι οι αλλαγες που ανακοινώθηκαν έχουν πολύ συγκεκριμένο πολιτικό χαρακτηρα , πολύ περισσότερο από απλή εναλλαγή ρόλων στη διαχείρηση του Δήμου.

Το κείμενο εκείνο του καλοκαιριού πάντως τα έλεγε .... για όποιους έβλεπαν....


 Ο Γρ. Κωνσταντελλος οδεύει προς τα μέσα του πρωταθλήματος - της θητείας του στη Δημαρχία. Μια πορεία- τρένο μέχρι τώρα , καθώς εχει την τύχη να βρεθεί απέναντι σε ομάδες ,άλλες ξεχαρβαλωμένες , ασύνδετες , κάποιες με σκαμπανεβάσματα ή αλλες αρκετά αδύναμες. Έτσι στους περισσότερους αγώνες δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση.
Κάπου εδώ ομως , στα μισά της κούρσας , λιγο πριν ή λιγο μετα ο εκάστοτε προπονητής - Δήμαρχος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επιλογή που αν φαντάζει εύκολη , δεν ειναι πάντα.

   Τι γίνεται με το σχήμα των Αντιδημάρχων; Αλλάζει ή όχι;

   Μια λογική λεει οτι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Σωστό...
Άλλη άποψη θα πει οτι πρέπει να αξιολογηθούν οι υπάρχοντες , να δοκιμαστούν και νεα πρόσωπα και να φρεσκαριστει η ομάδα . Σωστό κι αυτό...
Εδώ κάπου όμως βρίσκεται και η πηγή των διλλημάτων .
Κάποιοι αντιδήμαρχοι παίζουν σε θέση που φαίνεται , ειναι κοντά στον πολίτη αρα εξασφαλίζουν εύκολα χειροκρότημα και πόντους στις επόμενες εκλογες . Άλλοι πάλι που παίζουν σε χρήσιμες μεν θέσεις αλλα σε ρόλο χαμάλη , όσο να ναι δεν κερδίζουν τη λατρεία της εξέδρας .

    Κάποιοι αντιδήμαρχοι προέρχονται απο τα σπλάχνα της ομαδας. Γέννημα - θρέμμα . Κάποιοι άλλοι ειναι μεταγραφές , φτηνές ή ακριβές. Οι παλιοί ειναι εγγύηση αλλα και οι νέοι μπορούν να λένε οχι αβάσιμα οτι φέρνανε την κούπα . Με νίκη που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταιο λεπτό των καθυστερήσεων .

   Οι μεταγραφές κοστίζουν οταν ειναι εγνωσμένης αξίας - φέρνουν ψήφους . Οι μεταγραφές έρχονται με ανταλλάγματα. Θέσεις ευθύνης , προεδρεία , αντιδημαρχίες . Η εποχή της φανέλας τελείωσε . Αν υπήρξε και ποτε στα 3Β που ευδοκιμεί χρόνια το είδος των λεγεωναριων υποψηφίων.

   Αν ρίξει κανεις ομως μια ματιά στο ρόστερ βρίσκει περισσότερες μεταγραφές απο τις θέσεις. Δεν θα παίξουν ολοι στην πρώτη ομάδα; Κι αν όχι δεν θα αρχίσουν οι γκρίνιες , οι μουρμούρες και τα τσαλίμια; Έρχονται αγώνες- φωτιά , κρίσιμες ψηφοφορίες και θέματα , ανάγκη για πρόσωπα που θα βγουν προς τα έξω να στηρίξουν αποφάσεις.
Ωρα ειναι να τους ψάχνει ο κοουτς στις παραλίες , στα μπουζούκια ή να καλεί και να εχουν κλειστά τα κινητά . Χωριά που μπορει να σκεφτούν και το μέλλον τους σε αλλες ομάδες .

    Το πρόσφατο Euro της Γαλλίας απέδειξε οτι οι κινήσεις απο τον πάγκο κερδίζουν παιχνίδια , ενώ αντίθετα , η νωθρότητα του προπονητή χαντακώσει ακομα και καλές ομάδες .
Τι θα αποδειχθεί ο Κωνσταντελλος ;
Σάντος  ή Ντεσαμπ;

Εδώ σε θελω κοουτς!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ " Πάμε Στοίχημα " : φαβορί για αλλαγές αντιδημάρχων υπάρχουν και με καλές αποδόσεις. Συμβουλή της στήλης , να παίξετε στα σίγουρα. Υπάρχουν αμετακίνητοι και βγάζουν μάτι . Οι άλλοι παίζονται. Καλό ταμείο .



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια