ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Πότε κατεβαίνουν τα Πανό στο Ασκληπιείο;


Πότε θα κατέβουν τα πανό που κρέμονται στο Ασκληπιείο;
Το ερώτημα που δεν είναι καθόλου ρητορικό ταλανίζει σύσσωμη την τοπική κοινωνία στα 3Β. 

Το  ΚΟΝΤΡΑ ΡΟΛΟΣ εξασφάλισε την παρακάτω αποκλειστική δήλωση που εξηγεί το θέμα με σαφήνεια: 

« Εμείς είπαμε να κατέβουν .... γιατί  βρισκόμαστε στο 2020 ....συνθήματα και  πανό ανήκουν σε άλλες εποχές. Το θελει το 91% ... ναι τόσοι..11000 μελη ... Ποιος θα τους τα κατεβάσει?  Pollution και βρώμα και μπίχλα...εεε...Εξάρχεια(;) Ναι, ναι, Εξάρχεια τα θέλουν τα 3Β  .... 
Το είπαμε εμείς...το είπαμε και στη διοίκηση .... κι αυτοί μας είπαν ...τίποτα...αλλά δεν ακούει και ...εεεε...Μας έγραψε ...φοβάται...και είπαμε εεε.... δεν κάνουν ...είναι λίγοι. 
Αλλά μετά εμείς μιλήσαμε... και μας εξήγησε ο διοικητής...δεν θέλει ...λέει δεν θέλει πανό...Όπως κι εμείς ....Αλλά , εεεε .... δεν φοβάται τους συνδικαλιστές . Έχει άλλη προσέγγιση.... αλλά δεν θα κατέβουν και κάνει καλή δουλειά... εεεε ....αφήστε τα να φαίνονται να ξεφτιλίζονται...όχι βία όμως .... μας γράφουν...αλλά θα αλλάξουν .... το ΑΝΤΑΡΣΥΑ...οι αναρχικοί ...  που κάνουν κουμάντο ...... οπότε ...ναι .... θα δούμε .
Αυτά μόνο ...τίποτε άλλο!»
 
Σ.Σ: Τα πανό φαίνεται πως δεν δεν θα κατεβούν από το φράχτη του νοσοκομείου. Ή για να είμαστε ακριβείς θα κατέβουν ... όταν εκλείψουν οι λόγοι για τους οποίους αναρτήθηκαν.  




 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια