Καταγγελία !!! Ξεπλένει χρήμα ο ΟΑΠΠΑ;;;;


Εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία για τη δράση και το έργο του ΟΑΠΠΑ.  Σύμφωνα με σχόλιο της κ. Ιωάννας Δόγκα -  πρώτη σε σταυρούς Δημοτική Σύμβουλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, -  με αφορμή το Νεανικό Φεστιβάλ Τέχνης που διοργανώνει ο Δήμος ,  ο ΟΑΠΠΑ κάνει Ξέπλυμα Χρήματος με βάση την πλειοψηφία που διαθέτει η παράταξη του Δημάρχου. Ως γνωστό, αυτό δεν είναι μια συνήθης αντιπολιτευτική κατηγορία. Το αδίκημα από όσο γνωρίζω είναι ποινικό και έως πρόσφατα κακουργηματικού χαρακτήρα. 


Σε αυτή τη σοβαρή κατηγορία , ο Δήμος έχει τηρήσει σιγή ιχθύος. Πιθανά δεν θεωρεί άξιο απάντησης το γεγονός. Παρόλα αυτά όμως , ο ΟΑΠΠΑ είναι ένας οργανισμός που χρηματοδοτείται κάθε χρόνο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το Δημοτικό Ταμείο , τα χρήματα των δημοτών δηλαδή. Οφείλει ο Δήμος να διερευνήσει  άμεσα αν συντελούνται εγκληματικές δραστηριότητες στον συγκεκριμένο οργανισμό και να κατονομάσει τα πρόσωπα που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον. 

Ομοίως είναι θεσμική υποχρέωση της κ. Δόγκα όπως και των κ.κ. Δαβάκη ως επικεφαλής , Πέτροβιτς και Αθανασίου ως εκλεγμένων με το συνδυασμό Κύμα Ενωμένων Πολιτών να καταθέσουν στις Αρχές όλα τα στοιχεία που διαθέτουν για την διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης. 

ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ ΟΜΩΣ...
Σε κανονικές συνθήκες το παραπάνω απόσπασμα θα αποτελούσε είδηση ακόμα  και για Μέσα με ευρεία απήχηση . Τι είναι αυτό που το περιορίζει ως ένα τόσο δα σχόλιο σε μια μικρή ομάδα διαλόγου του Facebook; Μα ακριβώς γιατί πρόκειται για μια αντιπολιτευτική μπαρούφα που ξεφουρνίζεται προς τέρψη των οπαδών του κ. Δαβάκη. Φαίνεται πως κάποιοι δεν έμαθαν και δεν σκοπεύουν να μάθουν κιόλας,  πως σκληρή αντιπολίτευση  δεν σημαίνει κουτσομπολιό, θεωρίες συνωμοσίας και αστυνομική προσέγγιση της πολιτικής. 

Σε κάθε περίπτωση οφείλουν είτε να καταθέσουν στοιχεία ή να ζητήσουν συγνώμη για τον επιπόλαιο τρόπο που αντιμετωπίζουν τα τοπικά θέματα. 
Αρκετά πια ...








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια